Dobrodosli

na zvanicnu web prezentaciju kao i na talase Radia Carsije
Ako ste sa vasim Mobilnim Telefonom na nasoj Webstranici i Muzika ne pjeva,
potrebno je da kliknete na jednu od Ikona ispod ovog Teksta.

TuneIn Radio XiiaLive

U Slucaju da nas zelite Slusati sa ostalim Playerima,
potrebno je da kliknete na jednu od Ikona ispod ovog Teksta.

Media Player Winamp Player

Real Player Quick Time Player

Kolačići su kratki izvještaji koji se šalju i pohranjuju na hard disku računala korisnika putem vašeg preglednika, kada se povezuje na web. Kolačići se mogu koristiti za prikupljanje i pohranu korisničkih podataka dok je povezan da vam pružiti tražene usluge, a ponekad imaju tendenciju da se ne drži. Kolačići mogu biti sebe ili druge.

Postoji nekoliko vrsta kolačića:

  • Tehnički kolačići koji olakšavaju korisniku navigaciju i korištenje različitih opcija ili usluge koje nudi web kao identifikaciju sjednice, omogućiti pristup određenim područjima, olakšati narudžbe, kupovine, popunjavanjem obrazaca, registracija, sigurnost, olakšava funkcionalnosti (video, društvene mreže, itd .).
  • Prilagodbeni kolačići koji omogućavaju korisnicima da pristupe uslugama u skladu sa svojim željama (jezik, preglednik, konfiguracija, itd ..).
  • Analitički kolačići koji omogućuju anonimnu analizu ponašanja web korisnika i omogućavaju za mjerenje aktivnosti korisnika i razvoj plovidbe profila u cilju poboljšanja web stranice.

Dakle, kada ste pristupili našoj web stranici, u skladu sa članom 22. Zakona 34/2002 usluga informacionog društva, u liječenju analitičke kolačiće, mi smo tražili svoj pristanak za njihovo korištenje. Sve ovo je za poboljšanje naših usluga. Mi koristimo Google Analytics za prikupljanje anonimnih statističkih informacija, kao što je broj posjetitelja na našim stranicama. dodao Google Analytics kolačići se upravlja politika privatnosti Google Analytics. Ako želite možete onemogućiti kolačiće iz Google Analytics.

Ipak, imajte na umu da možete omogućiti ili onemogućiti kolačiće slijedeći upute vašeg pretraživača

Prijatelji Carsije

Nasi Partneri

Ulaz na Chat

Postanite i vi obazavatelj